Advertisement

Κιμ Γιονγκ Ουν Κουμπι - Κιμ Γιονγκ Ουν: Έφυγε από ελβετικό σχολείο λόγω ... / Και ακούει, φυσικά, στο όνομα «κιμ γιονγκ ουν»!

Κιμ Γιονγκ Ουν Κουμπι - Κιμ Γιονγκ Ουν: Έφυγε από ελβετικό σχολείο λόγω ... / Και ακούει, φυσικά, στο όνομα «κιμ γιονγκ ουν»!. Ισχυρότατη πυρηνική δοκιμή στη β. Ο κιμ γιονγκ ουν σταματάει να πάρει παγωτό σε έναν τούρκο παγωτατζή, ο οποίος, όπως συνηθίζεται, θα δοκιμάζει να τον ξεγελάσει πριν του το δώσει. Ανακοίνωσε όμως ότι ενδέχεται να αποστείλει αντιπροσωπεία στη χειμερινή ολυμπιάδα. Σε «σοβαρή κατάσταση» είναι ο ηγέτης της βόρειας κορέας, κιμ γιονγκ ουν, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Η 32χρονη κιμ γιο τζονγκ, έχει πλέον αναλάβει την εξωτερική πολιτική της βόρειας κορέας προς τις ηπα και τη.

Τετάρτη, 30 σεπτεμβρίου 2020, 10:38. Πάντως, 4 ημέρες νωρίτερα, είχε εμφανιστεί σε. Ισχυρότατη πυρηνική δοκιμή στη β. Στην κατασκευή βιολογικών όπλων προσανατολίζεται ο ηγέτης της βόρειας κορέας, κιμ γιονγκ ουν. Απίστευτος ο κιμ γιονγκ ουν:

Τι απέγινε η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν;
Τι απέγινε η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν; from newpost.gr
Α, αυτός ο πόλεμος της κορέας θα. Γι΄αυτό και ο κιμ γιονγκ ουν, άνθρωπος που καθορίζει το mainstream σε παγκόσμια κλίμακα, δείχνει τον δρόμο προς την καλοπέραση με 6. Στην κατασκευή βιολογικών όπλων προσανατολίζεται ο ηγέτης της βόρειας κορέας, κιμ γιονγκ ουν. «καλά νέα για τον κόσμο» ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο πρόεδρος των ηπα ντόναλντ τραμπ. Ανακοίνωσε όμως ότι ενδέχεται να αποστείλει αντιπροσωπεία στη χειμερινή ολυμπιάδα. Ο κιμ γιονγκ ουν (κορεατικά: Και ακούει, φυσικά, στο όνομα «κιμ γιονγκ ουν»! Πάντως, 4 ημέρες νωρίτερα, είχε εμφανιστεί σε.

Η έκφραση «πάτα το κουμπί, κιμ», με την οποία ευχόμαστε να πατήσει ο δικτάτορας της β.

Μα ο βορειοκορεάτης δικτάτορας κιμ γιονγκ ουν. Α, αυτός ο πόλεμος της κορέας θα. Τετάρτη, 30 σεπτεμβρίου 2020, 10:38. Κι αυτό διότι δημοσιεύει φωτογραφίες από την βόρεια κορέα που ο κιμ γιονγκ ουν δεν θέλει να βλέπει κανείς… Ταυτόχρονα, είναι γνωστό το περίφημο «κόκκινο κουμπί» που έχει στο γραφείο του ο ηγέτης της βόρειας κορέας με το οποίο υποτίθεται πως μπορεί. Ο ηγέτης της βορείου κορέας, κιμ γιονκ ουν, συνεχίζει να προκαλεί με τις απερίσκεπτες πάνω απ΄όλα όμως όμως άκρως επικίνδυνες κινήσεις του. Σε «σοβαρή κατάσταση» είναι ο ηγέτης της βόρειας κορέας, κιμ γιονγκ ουν, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Σύμφωνα με την telegraph, η ανησυχία στη σεούλ έχει φτάσει στο κόκκινο από τη στρατιωτική θα τον ξετρυπώσουν από εκεί; Ο κιμ γιονγκ ουν είχε εκθέσει το αποκεφαλισμένο πτώμα του θείου του. Σε ένα νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο βορειοκορεάτης ηγέτης εμφανίζεται να έχει χάσει κι άλλα κιλά. Υπάρχει το… κουμπί του κιμ γιονκ ουν, αυτό για τα πυρηνικά, αυτό για το μέγεθος του οποίου… τσακώνεται με τον ντόναλντ τραμπ. Ο κιμ γιονγκ ουν δεν παρέστη πριν από μερικές ημέρες, στη μεγάλη γιορτή της βορείου κορέας στις 15 απριλίου, κατά την οποία τιμάται η ημέρα γέννησης του παππού, γεγονός που προκάλεσε ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του. Ο κιμ γιονγκ ουν (κορεατικά:

Ο ηγέτης της βόρειας κορέας κιμ γιονγκ ουν εκτίμησε ότι οι ηπα δεν θα τολμήσουν να αρχίσουν έναν πόλεμο εναντίον της χώρας του. Θυμάστε που το κράτος είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία προειδοποιούσε όποιον εκστόμιζε την παραίνεση «κιμ πάτα το κουμπί». Ο κιμ γιονγκ ουν δεν παρέστη πριν από μερικές ημέρες, στη μεγάλη γιορτή της βορείου κορέας στις 15 απριλίου, κατά την οποία τιμάται η ημέρα γέννησης του παππού, γεγονός που προκάλεσε ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του. Οι απαγορευμένες φωτογραφίες από την βόρεια κορέα society. Ο ηγέτης της βορείου κορέας, κιμ γιονκ ουν, συνεχίζει να προκαλεί με τις απερίσκεπτες πάνω απ΄όλα όμως όμως άκρως επικίνδυνες κινήσεις του.

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζει», αναφέρει αξιωματούχος της Νότιας ...
«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζει», αναφέρει αξιωματούχος της Νότιας ... from cdn.cnngreece.gr
Σύμφωνα με την telegraph, η ανησυχία στη σεούλ έχει φτάσει στο κόκκινο από τη στρατιωτική θα τον ξετρυπώσουν από εκεί; Ο κιμ γιονγκ ουν είχε εκθέσει το αποκεφαλισμένο πτώμα του θείου του. Θυμάστε που το κράτος είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία προειδοποιούσε όποιον εκστόμιζε την παραίνεση «κιμ πάτα το κουμπί». «καλά νέα για τον κόσμο» ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο πρόεδρος των ηπα ντόναλντ τραμπ. Ο κιμ γιονγκ ουν (κορεατικά: Γι΄αυτό και ο κιμ γιονγκ ουν, άνθρωπος που καθορίζει το mainstream σε παγκόσμια κλίμακα, δείχνει τον δρόμο προς την καλοπέραση με 6. Ερωτήματα και προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες του όλο και πιο αδυνατισμένου ηγέτη της βόρειας κορέας κιμ γιονγκ ουν. Σε άλλη μια ιδιαίτερα νοσηρή απαγόρευση φαίνεται να προέβη το κράτος της βόρειας κορέας η οποία στοχοποιεί αυτή τη φορά όσους πολίτες καλούν στο διαδίκτυο τον ηγέτη του κράτους κιμ γιονγκ ουν να «πατήσει το κουμπί», υπονοώντας έμμεσα την εντολή για εκτόξευση πυρηνικών πυραύλων.

Θυμάστε που το κράτος είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία προειδοποιούσε όποιον εκστόμιζε την παραίνεση «κιμ πάτα το κουμπί».

Και ακούει, φυσικά, στο όνομα «κιμ γιονγκ ουν»! Σοκαριστικές εικόνες από τα γκουλάγκ του κιμ. Ο κιμ γιονγκ ουν είχε εκθέσει το αποκεφαλισμένο πτώμα του θείου του. Σε «σοβαρή κατάσταση» είναι ο ηγέτης της βόρειας κορέας, κιμ γιονγκ ουν, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Ο τραμπ της ζήτησε, στο περιθώριο συνάντησής του με τον κιμ γιονγκ ουν στη σιγκαπούρη τον ιούνιο του 2018, να κάνει σεξ με τον πρόεδρο της βόρειας κορέας! Όμως ο κιμ γιονγκ ουν είναι έτοιμος να πατήσει το κουμπί… τελευταία ενημέρωση: Ταυτόχρονα, είναι γνωστό το περίφημο «κόκκινο κουμπί» που έχει στο γραφείο του ο ηγέτης της βόρειας κορέας με το οποίο υποτίθεται πως μπορεί. Ανακοίνωσε όμως ότι ενδέχεται να αποστείλει αντιπροσωπεία στη χειμερινή ολυμπιάδα. Σύμφωνα με την telegraph, η ανησυχία στη σεούλ έχει φτάσει στο κόκκινο από τη στρατιωτική θα τον ξετρυπώσουν από εκεί; Ο κιμ γιονγκ ουν σταματάει να πάρει παγωτό σε έναν τούρκο παγωτατζή, ο οποίος, όπως συνηθίζεται, θα δοκιμάζει να τον ξεγελάσει πριν του το δώσει. Πάντως, 4 ημέρες νωρίτερα, είχε εμφανιστεί σε. Μα ο βορειοκορεάτης δικτάτορας κιμ γιονγκ ουν. Πατήσει το κουμπί κατά των ηπα ο κιμ γιονγκ ουν.

Υπάρχει το… κουμπί του κιμ γιονκ ουν, αυτό για τα πυρηνικά, αυτό για το μέγεθος του οποίου… τσακώνεται με τον ντόναλντ τραμπ. Απίστευτος ο κιμ γιονγκ ουν: «καλά νέα για τον κόσμο» ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο πρόεδρος των ηπα ντόναλντ τραμπ. Ο τραμπ της ζήτησε, στο περιθώριο συνάντησής του με τον κιμ γιονγκ ουν στη σιγκαπούρη τον ιούνιο του 2018, να κάνει σεξ με τον πρόεδρο της βόρειας κορέας! Α, αυτός ο πόλεμος της κορέας θα.

Στη Νότια Κορέα η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν - News.gr
Στη Νότια Κορέα η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν - News.gr from img.news.gr
Θυμάστε που το κράτος είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία προειδοποιούσε όποιον εκστόμιζε την παραίνεση «κιμ πάτα το κουμπί». Πατήσει το κουμπί κατά των ηπα ο κιμ γιονγκ ουν. Ερωτήματα και προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες του όλο και πιο αδυνατισμένου ηγέτη της βόρειας κορέας κιμ γιονγκ ουν. Ο ηγέτης της βόρειας κορέας κιμ γιονγκ ουν εκτίμησε ότι οι ηπα δεν θα τολμήσουν να αρχίσουν έναν πόλεμο εναντίον της χώρας του. Μολαταύτα, ο κιμ γιονγκ ουν σημείωσε πως είναι ανάγκη να αποκλιμακωθεί η ένταση στην κορεατική χερσόνησο, πως η βόρεια και η νότια κορέα πρέπει να εργαστούν για τη βελτίωση των σχέσεών τους και πως ο δρόμος προς την έναρξη διαλόγου είναι ανοικτός. Μα ο βορειοκορεάτης δικτάτορας κιμ γιονγκ ουν. Ο κιμ… πάτησε το κουμπί και ανατίναξε γραφεία στη νότια κορέα για την τιμή της γυναίκας του (βίντεο). Ο κιμ γιονγκ ουν δεν παρέστη πριν από μερικές ημέρες, στη μεγάλη γιορτή της βορείου κορέας στις 15 απριλίου, κατά την οποία τιμάται η ημέρα γέννησης του παππού, γεγονός που προκάλεσε ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του.

Απίστευτος ο κιμ γιονγκ ουν:

Η 32χρονη κιμ γιο τζονγκ, έχει πλέον αναλάβει την εξωτερική πολιτική της βόρειας κορέας προς τις ηπα και τη. Ο κιμ γιονγκ ουν σταματάει να πάρει παγωτό σε έναν τούρκο παγωτατζή, ο οποίος, όπως συνηθίζεται, θα δοκιμάζει να τον ξεγελάσει πριν του το δώσει. Ισχυρότατη πυρηνική δοκιμή στη β. Όμως ο κιμ γιονγκ ουν είναι έτοιμος να πατήσει το κουμπί… τελευταία ενημέρωση: Απίστευτος ο κιμ γιονγκ ουν: Σε άλλη μια ιδιαίτερα νοσηρή απαγόρευση φαίνεται να προέβη το κράτος της βόρειας κορέας η οποία στοχοποιεί αυτή τη φορά όσους πολίτες καλούν στο διαδίκτυο τον ηγέτη του κράτους κιμ γιονγκ ουν να «πατήσει το κουμπί», υπονοώντας έμμεσα την εντολή για εκτόξευση πυρηνικών πυραύλων. Σοκαριστικές εικόνες από τα γκουλάγκ του κιμ. Ο κιμ γιονγκ ουν πάτησε το κουμπί: Κορέας, κιμ γιονγκ ουν, το κουμπί εκτόξευσης πυρηνικών πυραύλων, έχει γίνει συνώνυμη της φράσης «ματαιότης ματαιοτήτων». Ο κιμ γιονγκ ουν (κορεατικά: Α, αυτός ο πόλεμος της κορέας θα. Ο ηγέτης της βορείου κορέας, κιμ γιονκ ουν, συνεχίζει να προκαλεί με τις απερίσκεπτες πάνω απ΄όλα όμως όμως άκρως επικίνδυνες κινήσεις του. Μα ο βορειοκορεάτης δικτάτορας κιμ γιονγκ ουν.

Στις ηπα πάντως, όλο και περισσότεροι φοβούνται μήπως πατήσει ο δικός κιμ γιονγκ ουν. Μα ο βορειοκορεάτης δικτάτορας κιμ γιονγκ ουν.

Posting Komentar

0 Komentar